INFÖR 2 ÅRS KALASET..

 2012-07-01    16:32:10   
..vi slog inte på lika stort som förra året, men fikat blev gott och det blev alldeles lagomt att sprida ut besökena under 2 dagar.
nu måste jag bara hitta plats åt alla nya lek/saker.. nu när vi flyttar kommer fjärtan att få ett lite mindre rum, håhåå hur ska de gå? :P
och ja vi får va liite ego och ta det största rummet själv, tobbe förlorar ju sitt datarum nu då vi bara flyttar till en 4a och inte en 5a
och herreminguudrun det går ju icket så han ska få ha sin kära databordshörna i sovrummet.. jag tycker han kan köpa en laptop
och va som normala människor (TYP MEJ) och sitta lite varssom.. i sängen, soffan, på toa, balkongen, whatever... men nä. inte de int.
 
 
   
 Sara - Ensamstående mamma

Ser gott ut :D Hm.. Ni hittade inga större ballonger eller? ;P

Svar: haha, de va ba en baouta och tobbe va ba tvuuungen att köpa den ;) alla ungarna gick lös på den iaf så kul för dom :)
[hعadtяipک]

 2012-07-02    13:29:27     URL: http://dolphin.blogg.se
 Hea

Men herreeejävvvla guuud så gött det såg ut! OH LORD! :D. Och självklart grattis till lill(STOR) tjejen i efterskott! =)

Svar: de vare också! du få låna tobbe nån dag så han kan baka lite socker/fett bomber åt dej ;) visstt är de galet att hon redan är 2 åååår?!
[hعadtяipک]

 2012-07-05    08:45:06
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?