IMORSE..

 2013-01-17    20:51:00   
..efter jag gått och lämnat jollan på dagis så rullade vi iväg på universitet för att försöka bli lite klokare, och de va ju.. en upplevelse.
haha! sen ringde lillebror och ville våldgästa oss på hans lunch men eftersom vi va ute på uppdrag boka vi in en dejt på shanghai istället.
färsking-pojkarna nappade åt sej en tallrik var av buffén.. men en annan är ju krigare och tog 2 tallrikar fulla av massa gott och blandat!
efter de rullade vi ner på stan för en sväng på CO och one more rep där jag köpte på mej mer gott och blandat jag blivit tipsad om..
och efter det kändes de ovärt att fara hem för jollan skulle snart hämtas igen så vi for och nappade upp henne på vägen från stan
och promnixa hemåt, eller ja.. tobbe sprang runt som en iller på begäran av little miss pulk-sheriffen som åkte bakom han, haha.
 
när lillis lagt sej för kvällen körde jag ett träningspass och halsade min första proteindrink ever efter det - päronsplit. otippat gott!
jollan fick lägga sej vid 8 och hon va faktiskt inte såå farlig ikväll, lite skrik men inge panik.. och blev tyst när vi stängde dörrn.
jag vågar inte hoppas att det ska vända nu men.. önska går ju alltid! hon har ju alltid varit så lätt att lägga, sen hon va 6 månader
har vi bara lagt henne i sängen så har hon legat där tyst och "sövt" sej själv.. dag som natt. känns som vi får igen för det lite nu :P
 
26 minus ute at the moment, och vi har helg nu tills på tisdag. hoppas helgen blir lite varmare, kan bli tråkigt annars.
vi tar oss ju som inte sååå långt då bilen fortfarande är trasig... it's poopa-freakin-delic.
 
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?