PÅSKHELGEN..

 2014-04-23    14:29:00   
..spenderades rekordtidigt i stugan, klart mom-moff for dit en dag före oss och rullade ut röda mattan (läs; sjösatte båt och brygga)
inför vårt besök, tidigare år har vi ju varit rekordtidiga runt valborg, men vintern varade inte ända ut i påska i år så då gett man pass på..
vi hade halvtur med vädret, duggade lite när vi kom men resten av tiden va sol/mulet och inte så fasligt kallt ändå, för att va april.
 
barna for runt som virvelvindar runt ön, lillebror och tobbe gick lös på halva skogen med motorsåg, planer smeds aand so on.
i år har jag stora planer på en rabatt nedanför vår altan, även lite annat kul, och jag (läs; tobbe) ska få snickra lite hyllor till väggen
där diverse plantor ska få ta plats. jag sa även till tobbe att jag ville ha en divansoffa/utemöbel till vår altan.. och tobbe började
skissa på en ritning.. han tappade bort mej rätt snabbt, men de är väl ba å skruv lite här, spik lite där å lägg nå plankor på varann
...................eller? jag hade ju tänkt göra de enkelt å styra en lastpall soffa som typ alla andra har gjort, men varför göra de enkelt?!
näe, så länge karln är nöjd så.. men jag tänker då spana efter en fääärdiiig köpessoffa så länge, som ba är att ställ på plats dirrekt.
måste ba hitta en med rätt mått och som int kostar typ 9.995 kr............ jag vill förfan ba ha nå å sätt ner röven på äre så mycke begärt?!
 
 
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?