FULL FART HOS FARFAR

 2014-02-28    11:09:40   
 
 johanna

Vi har varit i holmsund o badat en gång.. det var så sjukt kallt i "barn"poolen, varmare i den stora bassängen! Så dit åker jag helst inte igen men hört att de ofta säger att de har fel på värmetjosan så frågan är ju :p.

Så vi testade på Medley, haga, sist o det var superbra där! Zacke ville vara i alla 3 bassänger (Plupplandet, mellanbassäng m en liten rutschkana & stora kallaaaa bassängn) o lekte på. Varmt i vattnet o lagomt m folk just då! Så de rekommenderar jag. Dock hört att ersboda ska va super :)) men litet. Hörnefors har jag int ens tänkt på!! De va ju superkul när man själv va litn :P

Men ni som bor så nära Medley bör ju utnyttja de (lite lyx!), de är himla kul m en liten utflykt när de väl finns i närheten å :D

Svar: ja har också hört gott om ersboda. kikat in där och de är verkligen mini men de kanske int barna bryr sej om så länge de int är fullt me folk :P hörnefors tror jag aldrig jag varit på?
JA jag vet ha tänkt tuuusen ggr att jag ska dra dit me barna men ha ju fasn inga badkläder och vill ju int strutta runt i VADSOMHELST med shamukröppen :P men innan sommarn ska jag våga mej dit med dom iaf! :)
eriika

 2014-03-01    09:44:48     URL: http://johannasliv.vimedbarn.se
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?