LYRICA..

 2014-02-18    08:51:19   
..nån av mina läsare som hört talas om det? inte jag heller.. förrän igår. det är hemskt lugnande att missbrukare på flashback
säger "rävgift", "euforiskt rus", "tappar verklighetsuppfattningen" "starkt beroendeframkallande" "värre avtändning än på heorin"
lyrica är just nu i proccessen att möjligtvis narkotikaklassas.. och jag har inte läst en enda brukare som rekommenderar dom.
tillochmed (bara läst mej till att det) bara är ett fåtal missbrukare som faktiskt rekommenderar dom också. känns fint.
 
och här sitter jag (nästan) helt redo för att poppa mina första tabletter. som jag fick utskrivet igår. utav en läkare
som jag träffade första gången igår ..i 10 min som sa ta 1-2 tabletter (150-300mg) 3 ggr per dag mot din ångest....
 
-
 
fick även valdoxan. verkade lovande i början men ju mer jag läser ju mer tveksam blir jag attt dom faktiskt ger nått.
dessutom fucka de upp min sömn totaaaalt inatt... men minst 2 veckor tar det innan man märker nått av dom.
 
läkaren skulle ringa mej när hon fått svar på mina blodprover, hon hade en aning vad som kunde va fel.
varför inget biter på mej. och är det så kommer jag få äta en liten lösviktspåse pills varje dag. och HOPPAS det funkar.
efter stratteran för 1 år sen började jag känna mej som ett hopplöst fall.. kanske de är så också, alla olika preparat dom
stoppat i mej under åren, men som de är just nu, kanske är meningen jag ska leva mitt liv så.. ? utan medeciner,....
 Msz

Jag åt lyrica ett tag, 2009 tror jag att det var. Jag fick dock lov att sluta med dom då jag blev så jäkla aggressiv och mådde ännu sämre psykiskt av dom. Åt dock en ganska hög dos men jag fick även andra biverkningar och det var "tics" och jag pratade heeela tiden.. typ helt speedad. Var nästan som om man levde i sin egna lilla värld. Tycker inte att dom var någon höjdare (för mig) men det är väl olika från person till person. Tycker det är svårt att hitta bra mediciner och ibland så känner man sig som en gnällspik när inget hjälper. Antingen är det de ena eller det andra, ingen medicin som man känna "ååååh vilken BRAAA medicin" Men hoppas att ni kan finna något som kan fungera för dig! :))

Svar: tack! :) hoppas jag med!
nä, jag har testat nu och det är garanterat inget för mej heller, har pratat med några som sagt att om dom fick gå tillbaka och visste de dom visste nu - innan dom börja - hade dom inte ens tvekat på att säga nej. det är ju som du säger allt nånting som känns fel, och på mej har som ingen medecin riktigt funkat än. har mest provat ssri dock och de är ju egentligen inte det jag vill ha mest hjälp med.. pest eller kolera lixom ;) men ja. vi får se. läkarn skulle ringa mej när hon fått svar från kemlabb. så jag ska bolla lite med henne då!
eriika

 2014-02-18    20:32:31     URL: http://Msz.bloggplatsen.se
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?