VAB DAG 5..

 2014-02-28    11:04:00   
..i måndags vaknade jollbert upp med hostan, hostan hon dragits med mer eller mindre sen sensommaren. ringde VC direkt dom
öppnade för att försöka få en tid, nu jävlar ska vi få hjääälp tänkte jag.. "ja vi har en tid på onsdag.." PÅ ONSDAG!? nähädu. im vägring!
så vi fick en "akuttid" kl 16. inte så farlig väntetid, runt 17 va vi på väg till apoteket för att hämta ut förkylningsastma medz. 3 stycken.
vi tar dom som man ska men det blir inte bättre.. det kunde dock ta ett tag sa dr doktorn. så nu hoppas vi det här hjälper..
är ju synd om na som int FÅR va på dagis pga hosta. hon vill ju va där, leka med barnen osv. int så jälla kul att va hemma med
tråkmorsan en vecka här och där :P idag tar vi det bara lugnt hemma iaf, ligger i sängen i pyamas och kollar på barntv just nu.
 
om en liten stund ska jag börja styra upp middagen. coca cola kyckling.. pulled chicken style. gjorde ett försök förra fredagen
men grytan sög och he vart ba en svart sörja av ne.. beställde pizza istället! men igår rullade jag och jollan ner på byn och köpte
på oss en lergryta (ÄNTLIGEN) så nu kan det fan int gå feeel.. i så fall ger jag upp det här jävla hemmafru livet. de är int min grej.

vi lunchade på max igår också, på jollans begäran och lite shopping och sen hem innan vi bussade iväg på mormors jobb
för att våldgästa på deras eftermiddags fika och sen en till minishopping-sväng när hon slutat för dagen sen hem till lagad middag.
 
vettefasn va vi ska hitta på mer idag, skulle vilja städa så kanske ska görne till en lek så jollan taggar också,
anstränger hon sej för mycke får hon ba hostattacker så det är inte jättelätt att aktivera henne lagomt heller..
men plocka leksaker på sin plats ska vi och dammsuga gillar hon ju, så de få bli hennes grej, så tar jag diskmaskin ;) 
 
 
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?