ÄGGJAKT'N...

 2015-04-03    22:11:51   
...i år har jag pysslat ihop påskpåsar istället för påskägg till tjejerna. Jag kom ganska snabbt på att göra dom olika istället för lika, så dom kunde se skillnad på dom (vi får se hur deeet går)

Blev klar med dom idag och insåg att grejerna inte kommer att rymmas. Vafasn?!. Men efter lite våld och vilja gick det.. Typ. Det blev ju inte stiligt men de få dug :)

Sen kändes det tråkigt att bara "åh just ja påskharen va här när ni sov och lämnade nått åt er!" så vi ska styra nån slags skattkarta (som gick sämre häromkvällen när tobbe agerade dagis, medan vi vuxna sprang skiten ur oss på gymmet, och styrde en liten lek med alla barnen, tur V är lite äldre och kunde styra åt alla andra haha), tänkte att det kanske går lättare för våra små om man skriva ut bilder, t.ex. På en sko, så får dom gå till skorna och där hitta en ny bild på nästa grej, och så vidare.. Det kaaan bli kul, dom kan däremot också ärvt sin ömma moders tålamod och slutar med konfetti-lappar och några tårar och/eller hål i väggen. för dom av er som är fb vän vet ju hur det gick förra veckan när min z3 inte ville som jag ville, hähää.. "poops"